Nieuws & Events Terug

Toernooien van V.V. Apollo MillEr staan nog enkele toernooien op de rol. Op donderdag 18 mei staat het Buitentoernooi gepland. Op maandag 5 juni het Ouder-Kindtoernooi en op zaterdag 17 juni het Leuk-en-Meertoernooi. We hopen, dat er weer veel Apolloleden mee doen aan de diverse toernooien.


Het Buitentoernooi vindt plaats op het gras in het Landschapspark. Het komt i.p.v. de laatste binnentraining van het seizoen. We komen rond 19.30 u. bij elkaar en beginnen om 20.00 u. met de wedstrijden. I.v.m. de organisatie vooraf aanmelden bij: fam.vloet2@ziggo.nl. Vernoem daarbij je naam en uit welk team je komt. Later aanhaken kan, maar betekent dat je soms even moet wachten om mee te spelen. Ook outsiders, die belangstelling hebben voor volleybal, zijn welkom. Wel even van tevoren (laten) opgeven. Ben er donderdag 18 mei ook bij!!!


Het Ouder-Kindtoernooi wordt georganiseerd door de jeugdcommissie. Ouders en jeugdleden krijgen hiervoor tijdig ’n uitnodiging. Het speelt zich af in sporthal de Looierij (Tweede Pinksterdag 5 juni) en begint na ’n gezamenlijk ontbijt. Toeschouwers en hulp zijn van harte welkom.


Het Leuk-en-Meer Beachtoernooi, Apollo’s Beachvolleytoernooi, wordt gehouden op zaterdag 17 juni op de Graspeel te Zeeland. Deelname is mogelijk vanaf 14 jaar, met uitzondering van de meisjes C. Vanaf 10.00 u. dien je aanwezig te zijn op Graspeel 20 te Zeeland. In het reeds eerder toegestuurde overzicht vind je alle benodigde informatie. Aanmelden graag tijdig en wel op: LeukenMeertoernooi@hotmail.com De namen van deelnemers, partners en kinderen voluit vermelden. Tevens kenbaar maken wie er wel en niet aan het toernooi deelnemen.


Nadien wordt er nog ‘doorgetraind’ bij Henrie Thoonen en Els Beelen. De recreanten horen wel wanneer en waar. In ieder geval veel plezier gewenst met onze leuke sport en…………… meld je tijdig aan.


Copyright © 2016   alrode.nl   Alle rechten voorbehouden.