Nieuws & Events Terug 10 t/m 28 september 2018

Apollo jeugd Mill groeit door uw stem


In het kader van de Rabobank Clubkas  Campagne vraagt Volleybal Vereniging Apollo Mill jullie, als je lid bent van de Rabobank, om te stemmen op haar vereniging. Van  10 tot 28 september is hier de gelegenheid voor.  Hiertoe ontvang je ’n code. Van de 5 uit te brengen stemmen mogen er maximaal 2 aan jouw favoriete vereniging gegeven worden. Kunnen we op je rekenen?


Voor alle leden van Apollo geldt: deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen uit je vrienden-, familie- of kennissenkring. Let wel: je moet lid zijn van de Rabobank om te kunnen stemmen. Maar geef het gerust door aan anderen, zodat onze vereniging ruimschoots onder de aandacht komt. Doe dit b.v. m.b.v. facebook, twitter, what’s app en andere media. Op voorhand bedankt, want iedere stem is geld waard.


V.V. Apollo Mill stelt zich ten doel om de Millse jeugd bij het verenigingsleven te betrekken. In deze digitale tijd is het van belang om in beweging te komen en persoonlijke contacten aan te gaan. Samen prestaties neerzetten in sportief verband leidt tot goede contacten en samenwerking. Samenvattend heeft de vereniging de volgende doelen voor ogen.De donatie van de Rabobank wordt ingezet voor:Wilt u meer over volleybalvereniging Apollo Mill weten, kijk dan op de site: www.apollomill.nl  Hier treft u tevens het promotiefilmpje aan. We rekenen op uw stem, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!!!!Stem hier voor Apollo Mill.