Nieuws & Events Terug 22 april 2017

Afsluiting volleybalseizoen bij Apollo


De wedstrijden zijn gespeeld… tijd om terug te blikken op dit mooie seizoen. De recreanten hadden een topseizoen. Er werden maar liefst 3 teams kampioen, recreanten dames 1, dames 2 en het nieuwe mixteam. De zitvolleyballers eindigde ook op de eerste plaats (met 60 punten uit 15 wedstrijden). Maar zij moeten zich op 29 april in Houten nog een keer bewijzen tijdens het NK.

Dames 1 eindigde op een 9e plek met 43 punten uit 22 wedstrijden. Lager dan gehoopt, maar goed genoeg voor klasse behoud. Zij zullen volgend seizoen dus weer uitkomen in de eerste klasse. Ook dames 2 komt volgend seizoen uit in de zelfde klasse als dit seizoen. Ze eindigden op de 3e plek met 72 punten uit 20 wedstrijden. Ze kwamen één punt te kort voor de 2e plek en de PD wedstrijden naar de tweede klasse. Dames 3 werd laatste met 12 punten uit 21 wedstrijden. Zij kunnen niet degraderen naar een lagere klasse dus volgend jaar kunnen ze het gewoon nogmaals proberen. De meisjes C bereikten een 4e plek met 22 punten uit 10 wedstrijden.

Bij de recreanten eindigde dames 3 op een 2e plaats, dames 4 werd 7e. Heren 1 werd helaas laatste en zal degraderen naar een lagere klasse, heren 2 werd 5e en heren 3 bereikte een 3e plaats.

Deze mooie prestaties zijn zaterdagavond goed gevierd in ‘Patrick’s Bar’ met het Apollo eindfeest. Iedereen bedankt voor dit mooie seizoen, het bestuur, alle leden en natuurlijk onze fans!

Wil je nog één keertje komen genieten van de mooie sport? Op 13 mei speelt het nieuwe 2e zitvolleybalteam om de regiobeker. Het 1e zitvolleybalteam speelt een wedstrijd tegen het Nederlands nationaal zitvolleybalteam. En dat allemaal in sporthal ‘De Looierij’ in Mill. Kortom, dat wordt weer genieten van pracht wedstrijden.

Copyright © 2017   alrode.nl   Alle rechten voorbehouden.