Nieuws & Events Terug 6 april 2017

De kampioenen van Apollo

Twee weken terug werd het recreanten mix team al kampioen, deze week mocht Apollo daar nog 2 teams aan toevoegen. Uit de jeugd werd niveau 4.1 kampioen en bij de recreanten werd ook dames 2 kampioen.


Zondag 2 april speelde niveau 4.1 hun laatste wedstrijdjes. Ze moesten eigenlijk nog 2 puntjes halen om officieel kampioen te worden, echter bleek dat de concurrent punten had laten liggen waardoor Apollo zich al officieel kampioen mocht noemen. De tribunes in Sint Anthonis zaten bomvol met ouders, opa’s en oma’s en andere supporters. Zij hadden spandoeken, toeters en bellen bij om de meiden aan te moedigen. Twee wedstrijden werden gewonnen en een wedstrijd werd gelijk gespeeld. Na afloop werden de meiden gefeliciteerd door de andere teams van Apollo en alle supporters. Teruggekomen in Mill mochten ze nog op de platte kar met hun gloednieuwe kampioensshirts. Daar is het feestje goed gevierd.


Twee dagen later (dinsdag 4 april) was het de beurt aan recreanten dames 2. Vele appjes, facebookberichten, felicitaties, lachende gezichten en vermoeide benen waren het resultaat. Na het hele seizoen de meeste wedstrijden te hebben gewonnen met 2-1 en enkele verloren met 1-2, stond de kampioenswedstrijd op het programma. De eerste wedstrijd was erg spannend, de tweede set werd uiteindelijk gewonnen met 32-30! Gelukkig werd de wedstrijd gewonnen met 2-1. In de laatste wedstrijd tegen de directe concurrent Achilles moest ten minste 1 set gepakt worden voor het kampioenschap. Dat lukte meteen, de eerste set werd met 25-16 gewonnen. De wedstrijd werd uiteindelijk weer met 2-1 gewonnen, maar dat maakte niet meer uit. De dames waren al kampioen. Marjo speelde voor de laatste keer bij het team en kreeg een publiekswissel en bloemen, Marjo nogmaals bedankt! Het was nog lang gezellig in de kantine met hapjes en drankjes en alle supporters die mee waren gekomen uit Mill.


Op woensdag 12 april kan recreanten dames 1 ook nog kampioen worden in Cuijk. Om 20.40 en om 21.35 uur worden de laatste wedstrijden gespeeld. De strijd om het kampioenschap zal gaan tussen SVS 1 en Apollo 1. Apollo heeft 5 van de 6 sets nodig voor de titel.

Copyright © 2017   alrode.nl   Alle rechten voorbehouden.

Het team bestaat uit:

Pauline (de coach), Lieke, Meike, Brecht, Lotte, Vera en Véra (de trainster)


Het team bestaat uit:

Lianne, Marjo, Rian, Karin, Sjaak (de coach), Wilma, Mariëtte, Jolanda en Henry (de trainer)