Nieuws & Events Terug Maart / April 2017

Rabobank Clubkas Campagne ’17 (R.C.C.)


De jeugd van de Millse kerkdorpen stimuleren actief te gaan sporten / volleyballen. De jongeren aanmoedigen om aan verenigingsleven deel te nemen. Het recreatief ontmoeten van leeftijdgenoten en samen 'n doel na te streven. Het vormen van karakters in de sociale en sportieve zin.


Meld je aan als lid van de Rabobank, als je daar ’n rekening hebt ( vóór 1 april) Je kunt dan ook zèlf stemmen. Twitter, s.m.s., mail om reclame te maken voor onze club Apollo. Benader vrienden, buren, familieleden, collega’s en bekenden om ons doel te steunen. Stuur daarbij eventueel ons promofilmpje door. (staat op de website) Tevens wordt onze werving gedeeld op Facebook en Instagram. Er kan gestemd worden van 2 tot 22 mei!


By the way: Heb je al gastspelers gevraagd om mee te trainen in de maanden maart en april? Zij kunnen daarna mee doen met het Onderling Toernooi. Doe mee aan de ledenwerving voor Apollo


Met bovenstaand doel heeft V.V. Apollo Mill zich opgegeven bij de Rabobank L.v.Cen M. om in aanmerking te komen voor ’n financiële ondersteuning. Het hele gebied ‘Land van Cuijk en Maasduinen’ doet samen mee aan deze actie. Alle leden van de Rabobank kunnen tussen 2 en 22 mei hun stem uitbrengen op diverse verenigingen / doelen. Hiertoe ontvangen zij t.z.t. per post ’n unieke code. Je moet dan wel voor 1 april ‘17 lid zijn. De vereniging kan campagne voeren om aan zoveel mogelijk stemmen te komen. Via de sociale media kunnen zoveel mogelijk familieleden, vrienden, bekenden etc. benaderd worden om op onze club te stemmen. Ook zal Apollo zelf meer bekendheid geven op de website en in de Digitenne aangaande bovenstaande actie. Je kunt meer informatie over deze actie vinden op:www.rabobank.nl/lvcm  We roepen jullie allemaal op om het doel van Apollo zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen en te delen. Laten we er samen voor gaan om ’n mooi resultaat te bereiken.

Copyright © 2016   alrode.nl   Alle rechten voorbehouden.