Oudere berichten 2016 Terug

Zitvolleybalteam Apollo nog steeds ongeslagen


De voorgaande 4 wedstrijden wist het zitvolleybalteam van Apollo al te winnen, drie maal pakte zij de volle 5 punten, 1 punt lieten zij in de vierde wedstrijd liggen. Afgelopen zaterdag reisde het

10 dec. 2016 Lees meer >>> 17 dec. 2016

Zitvolleybalteam Apollo is niet te stoppen


Het zitvolleybalteam van Apollo speelt dit seizoen ongelooflijk goed. In 6 wedstrijden lieten ze enkel 2 punten liggen, ze steken dan ook ver uit op de ranglijst. Afgelopen zaterdag pakten ze weer de

Lees meer >>> 17 dec. 2016

Wegduiktocht   En spannend was het....


Wij liepen met BV MiLL (Brecht, Vera, Meike, Lieke en Lotte) en drie

moeders de wegduiktocht. In het begin nog vrij ontspannen maar daar

Lees meer >>> Lees meer >>>


Stem op de clubhelden.  Mariëtte, Maarten of Marjo.

26 okt t/m 16 nov. 2016

Apollo dames 2 pakt de volle punten


Afgelopen zaterdag werden de eerste thuiswedstrijden van Apollo gespeeld. Dames 2 stond tegen over Detac dames 2. De wedstrijd begon spannend. Maar eindigde in een 4-0 overwinning voor Apollo.


8 okt. 2016

Guus Nooijen Lid van Verdienste bij Apollo


Op donderdag 20 oktober jl. werd Guus Nooijen benoemd tot Lid van Verdienste bij volleybalvereniging Apollo Mill. Dit gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering van Apollo

20 okt. 2016 Lees meer >>>

Een appeltje voor de dorst!


Opgelet! Op zaterdagochtend 29 oktober komt de jeugd van volleybalvereniging Apollo Mill bij u aan de deur om heerlijke appels te verkopen! De opbrengst hiervan wordt gebruikt om voor de jeugd van

Lees meer >>> 29 okt. 2016 Lees meer >>>

Rabobank Clubkas Campagne 6 t/m 20 oktober 2016.

De Rabobank Clubkas Campagne (R.C.C.) is weer gestart. Als lid van de Rabobank kun je binnenkort weer je stem uit brengen.  Je bent echter nog geen lid, als je alleen maar ’n rekening geopend hebt.

6 okt. 2016 Lees meer >>> 04 sep. 2016 Lees meer >>>

Apollo start nieuw seizoen met 3 damesteams


Eind september begint de volleybal competitie weer. Twee weken terug zijn verschillende teams al begonnen met trainen. De jeugd begon afgelopen week met hun eerste training. Iedereen heeft erg

Apollo dames 1 haalt 3 punten in 2 wedstrijden


Zaterdag 24 september speelde Apollo dames 1 voor het eerst een wedstrijd in de 1e klasse. En dat was te zien, het team uit Mill werd overdondert door het snelle spel van Saturnus.

24 sep. 2016 Lees meer >>>

NK Smashbal basisschooltoernooi zijn smashqueens

Maud, Lotte en Pleun 2e van Nederland geworden! Proficiat meiden.

25 juni 2016 Meer foto’s van deze kanjers >>>

Zitvolleybal in de categorie ParaVolley is Apollo Mill

    

                      regiobekerkampioen geworden! Van harte proficiat.

14 mei 2016

Dames 1 en coach gefeliciteerd

                                        met jullie promotie naar de 1ste klasse!

2016

Heren 1 Rec. en coach gefeliciteerd

                                             met jullie promotie naar de A klasse!


2016 20/22 mei 2016 Lees meer >>>

Jeugd Apollo heeft genoten van een geslaagd kampweekend


Afgelopen weekend, 20, 21 en 22 mei, mocht de jeugd van Apollo weer op kamp. In de blokhut in Mill was het een heel weekend feest. Moe en voldaan gingen de kinderen zondags weer naar huis.

Geslaagd ouderkind toernooi Apollo

Op maandag 16 mei (tweede pinksterdag) was de 17e editie van het ouder kind toernooi van volleybalclub Apollo. De dag werd traditiegetrouw gestart met een gezamenlijk ontbijt in de

16 mei. 2016 Lees meer >>>

Pleun, Maud en Lotte....Brabants Kampioen.

Op zaterdag 21 mei zijn Pleun Schel, Maud Cuppen en Lotte Peters Brabants kampioen geworden in het scholenvolleybaltoernooi.. in het onderdeel Smashbal groep 5/6.

21 mei 2016 Lees meer >>>

EERST ZONNIGE BUITEN TRAINING VAN DE JEUGD VAN APOLLO....was succesvol

Voor meer foto’s klik hier.


11 mei. 2016

Apollo Mill dames 1 gaat strijden voor promotie


Zaterdag werd de laatste wedstrijd gespeeld van het seizoen. Door een 4-0 winst te pakken op Vollan eindigde dames 1 op een mooie 2e plaats. En dat betekend dat de dames mogen gaan spelen voor promotie.


30 apr. 2016 Lees meer >>>

Apollo dames 1 promoveert naar de 1e klasse


Afgelopen zaterdag stond Apollo dames 1 tegenover ODI dames 3 en SKUNK/VHC Schijndel. Het ging hard tegen hard in Middelbeers, alles om te kunnen promoveren. Apollo dames 1 ging er met de winst vandoor en zal Mill volgend seizoen

30 apr. 2016 Lees meer >>>

Millse zitvolleyballer Geert van den Heuvel speelde zijn 100 ste Interland


Tijdens zijn 12 daagse reis naar China met het Nederlands Zitvolleybalteam streed hij in de kwalificatiewedstrijden voor de Paralympische Spelen samen met zijn team voor een ticket naar Rio.


03 apr. 2016 Lees meer >>> 2 apr. 2016

De jaarlijkse appeltjesactie van de jeugd van Apollo!


Zaterdag 2 april komen de jeugdleden van Apollo Mill rond met appels.

De jeugdleden komen tussen 10:00 tot ongeveer 13:00 uur langs de deur.

Deze appels komen van de Fruithal Sint-Hubert.Verslag van Geert uit China


Na eerst een paar dagen acclimatiseren en bijkomen van een lange vlucht, hebben we een aantal sets gespeeld tegen Brazilië. Hier hebben er enkele van gewonnen. De eerste dag van het toernooi moesten we meteen twee wedstrijden spelen, tegen

21 mrt. 2016 Lees meer >>>

Wij zijn er klaar voor!


Afgelopen zaterdag zijn we naar China vertrokken om te strijden voor dat laatste ticket voor de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro. Wij zijn er klaar voor, samen zitten we sterk...;-)

12 mrt. 2016 Lees meer >>> 5 mrt. 2016

Apollo dames 1 zet door


Hajraa en de Flamingo’s pakten zaterdag beide 5 punten, maar Apollo dames 1 ook. Daarmee verdedigen zij nog steeds de eerste plaats. Met nog 5 wedstrijden te gaan zal het erom blijven spannen!

Lees meer >>> 9 jan. 2016 Lees meer >>>

Goed begin aan de tweede helft voor Apollo Mill


Apollo dames 1 begon de tweede helft van het seizoen met een knaller van een wedstrijd. Hajraa, het team uit Eindhoven wat op dit moment de derde plaats verdedigd, zou een pittige tegenstander worden. In de eerste helft van het seizoen verloren zij nog geen enkele wedstrijd. Daar zou Apollo

Op naar het 25ste Nachttoernooi!


De toernooicommissie van Volleybalvereniging Apollo Mill bedankt iedereen voor hun sportiviteit, gezelligheid en strijdlust tijdens het 24ste AH Nachttoernooi. Dit jaar deden er een totaal van 16 teams mee, waaronder weer vaste bekende zoals de Hill-E-Kus, de Sea Devils, Eli-uns en Scouting

Lees meer >>> 9 jan. 2016 23 jan. 2016

Apollo dames 1 pakt 4 punten tegen de koploper


Zaterdag 23 januari stond Apollo dames 1 oog in oog met de koploper, Flamingo’s dames 3. De tribune zat bomvol met ouders, vrienden, oud trainers en andere volleyballiefhebbers. Wanneer Apollo  5 punten zou pakken, zouden ze de koppositie overnemen. Dat beloofde een pittig wedstrijdje te worden.

Lees meer >>> 30 jan. 2016

Apollo meisjes C wint eerste wedstrijd


Eventjes geleden wonnen de meisjes C hun eerste set, maar zaterdag was het eindelijk zo ver. Ze wonnen de eerste wedstrijd. Met maar liefst 4 punten gingen de meiden terug naar Mill.


Lees meer >>> 20 feb. 2016

Apollo dames 1 blijft meedoen om kampioenschap


Apollo dames 1 staat al een aantal weken gedeeld eerste. Elk punt is voor hen dus van belang, ook het aantal punten wat zij binnen een set tegen krijgen. Afgelopen zaterdag wisten ze wederom met 4-0 te winnen. Volgende week spelen zij tegen Energo dames 3, een team waartegen de meiden wat goed te maken hebben. De uitwedstrijd in Beers werd verloren met 3-2.

Lees meer >>> 27 feb. 2016

Peter vd Ven (Smasbal) geeft trainers clinic.


Er werd een voorbeeld training voor Meisjes C met aanvulling van Niveau 4 gegeven.


Lees meer >>> 27 feb. 2016

Apollo dames 1 alleen aan kop


Zaterdagochtend werd de wedstrijd tussen Hajraa dames 5 en Flamingo’s dames 3 gespeeld, dit eindigde in een 3-2. Wanneer Apollo 4 punten zou pakken, zouden zij alleen aan kop staan. En zo geschiedde het.

Lees meer >>> 9 jan. 2016

Nieuw tenue voor Apollo Meisjes B


Afgelopen zaterdag ontvingen de meiden van de B nieuwe shirts van tegelzetbedrijf “Angelo”. Mede middels deze weg bedanken wij onze nieuwe sponsor.

Copyright © 2016   alrode.nl   Alle rechten voorbehouden. Oudere berichten 2015, 2017, 2018 3 jan. 2016

Prijs voor ‘beste sportprestatie 2015’ voor zitvolleybalteam Apollo.


We kunnen het ons nog allemaal haarfijn herinneren. Op zaterdag 25 april 2015 veroverden de zitvolleyballers van Apollo het zilver tijdens het NK zitvolleybal. In een sfeervolle sporthal De Looierij won Apollo haar halve finale.  In de daaropvolgende finale werd voor ruim 250 toeschouwers echter eervol verloren van Holyoke.

Lees meer >>> Lees meer >>>